reklama
kategoria: Miasto
23 grudzień 2011

Nie bójmy się lepić pierogów

zdjęcie: Nie bójmy się lepić pierogów / Po ugotowaniu, dla uzyskania lepszego smaku możemy nasze pierogi podsmażyć na patelni.
Po ugotowaniu, dla uzyskania lepszego smaku możemy nasze pierogi podsmażyć na patelni.
Pierogi z farszem, przygotowane z mięsem, twarogiem, owocami, a na Święta Bożego Narodzenia z kapustą i grzybami. Wytrawne czy na słodko, gotowane czy smażone najlepiej smakują gdy... ulepimy je sami!
REKLAMA
pogoda Pszczyna
8.7°C
wschód słońca: 07:11
zachód słońca: 15:51
Koronawirus
śląskie
reklama

Kalendarz Wydarzeń / Koncertów / Imprez w Pszczynie

kiedy
2024-12-01 19:00
miejsce
Pszczyńskie Centrum Kultury,...
wstęp biletowany
kiedy
2024-12-08 17:00
miejsce
Sztamfer Burger Bar, Pszczyna,...
wstęp biletowany
kiedy
2024-12-13 19:30
miejsce
Pszczyńskie Centrum Kultury,...
wstęp biletowany
kiedy
2024-12-15 16:00
miejsce
Pszczyńskie Centrum Kultury,...
wstęp biletowany